torsdag den 12. november 2009

Stand-sild søges

PureLove® er en kunst-event der løber af staben i slutningen af måneden på RUM46, Århus C - fra og med d. 26 til og med d. 28.nov.
I den forbindelse skal vi bruge to stand-sild til at kredse om publikum i åbningsperioden som er kl 14 - 19 i de tre dage : )

PureLove® giver sig ud for at være det nyeste nye Green Technology-produkt på markedet - en æske i håndlavet træ (20 x 20 cm), der hvisker kærlighedserklæringer til kunden/køberen når ellers solcelle-batteriet er opladet.
Det bagvedliggende Mind-set er at "man jo køber digitaliseret kærlighed"(sprodukter/erstatninger) bla. fordi det er moderne, bekvemt og tilpas distanceret fra den virkelige menneskelige uforudsigelige interaktion.

D. 26-28. nov. vil vi således launche PureLove® i RUM46 - produkterne er udstillede (vi bygger ca. 8), et 2x2,5 meter stort fotografi viser det rene kys i naturlig stil.
Alle æskerne vil stå fremme og ved at lægge øret til vil man få et bredt udvalg af kærlighedserklæringer at høre - nogle mere saftige end andre.

Stand-sildene skal vise rundt, servere en drink, tage imod ordre (man kan bestille en æske) og guide de der vil indtale en personlig erklæring (det kan man nemlig også).

Som viral reklame vil vi lave en 30 sek. kort introduktion til PureLove som vi vil lægge på Nettet - med en Stand-sild i bedste stewardesse-stil fortæller om produktet.

Er du interesseret så skriv en mail til Signe Klejs på klejs(a)cygne.dk eller ring på 61277765

Bedste hilsner
Signe Klejs
www.pure-love.dk