lørdag den 28. november 2009

Kort nyt fra Move'n Act

Move’n Act inviterer til visning
Mød op, når skolens elever viser deres arbejde frem med en forestilling d. 16. og 17. december om aftenen på Entré Scenen. Nærmere information om arrangementet findes på www.movenact.dk.

Sceneskolen skifter navn til Teaterskolen Move’n Act
Sceneskolen Move’n Act skifter navn til Teaterskolen Move’n Act. Navneskiftet vil blive markeret d. 16. december på Entré Scenen i forbindelse med premieren på visningen af elevernes arbejde.

Frihed & Kreativitet med Peter Bastian
Peter Bastian afholder den kreative workshop Frihed & Kreativitet d. 5.-6. december. Lær hvordan du frigør din kreativitet, blandt andet gennem meditation, og hvordan personlig udvikling og fællesskab kan gå op i en højere enhed. Læs mere og tilmeld dig på http://www.movenact.dk/frihed_og_kreativitet.php.

Intensiv stemmeworkshop
Laila Skovmand afholder en intensiv stemmeworkshop for sangere, performere, dansere og andre, som har lyst til at arbejde intensivt med performance og den musikalske stemme. Kurset løber over fire weekender med start d. 8. januar 2010. Læs mere på http://www.movenact.dk/intensiv_stemmeworkshop.php og tilmeld dig hos Laila på lailaskovmand(a)gmail.com med en kort beskrivelse af dig selv, din erfaring og din motivation for at deltage.

Den Levende Sang
Lær at sætte sangen fri og at udfordre den på utallige måder, når Laila Skovmand inviterer til workshoppen Den Levende Sang d. 26.-28. februar 2010. Læs mere og tilmeld dig på http://www.movenact.dk/den_levende_sang.php.