søndag den 1. november 2009

Kortlægning af Århus Teatervækstlag til Århus 2017

Kære Quonganere

I forbindelse med at Århus ansøger om at blive europæisk kulturhovedstad anno 2017, er Aarhus Universitet i samarbejde med 2017-projektet gået i gang med en kortlægning af kulturen i Århus. Det er ikke alene byens fysiske træk der skal kortlægges, men også byens kulturelle identitet og karakter, kreative ressourcer, kunstneriske netværk og innovative potentiale.

Vil du vide mere om projektet kan du finde oplysninger på www.aarhus2017.dk.

Du kan hjælpe os med at danne overblik over teatervækstlaget i Århus, ved at klikke på nedenstående link og fortælle om din opfattelse af teater- og kulturlivet i Århus.

Deltag i undersøgelsen:
https://secure.espub.net/survey.aspx?ID=8bc1cb8261fa79120637cd0df973bf9b

Der gøres opmærksom på, at denne web baserede undersøgelse, er forskellig fra den publikumsundersøgelse som også finder sted i forbindelse med kortlægningen rundt på de forskellige teatre.

Husk at jo flere besvarelser vi får i denne undersøgelse, desto mere sagligt grundlag har vi for at fortælle politikerne, hvor vigtigt vækstlaget er, og hvor vigtigt det er at de støtter op om vækstlaget.

Skulle du have interesse i senere at deltage i et fokusgruppeinterview om samme emne, bedes du skrive navn, e-mail samt telefon nummer til stud20063059(a)hum.au.dk