tirsdag den 17. november 2009

DATS Teateruddannelse

DATS starter en ny omgang Teateruddannelse op (januar-juni 2010). Denne gang er det i Vestdanmark, - og derfor helt oplagt for Quonganere.

Uddannelsen er et sammenhængende kursusforløb, der beskæftiger sig med alle de elementer, en teaterproduktion kan bestå af. Uddannelsen er opdelt i emnemoduler og strækker sig over syv måneder med en weekend til hvert modul. Der sluttes af med ti dage samlet, hvor man bruger alle de indhøstede erfaringer i arbejdet med en slutproduktion.

Teateruddannelsen er ment som et uddannelsesforløb, hvor den enkelte kursist uddanner sig personligt undervejs, og så vender tilbage til sin scene og bringer sine nye indhøstede erfaringer og inspirationer videre. På den måde kan den enkelte kursist, ud over at få glæde af kurset selv, også være med til at præge en positiv udvikling i en større sammenhæng.

Underviserne er: Lise Kamp Dahlerup, Morten Hovman, Peter Rafh Dahm, Karen Lundsby Andersen, Jens Damsager.

Der er senest tilmelding den 15. december 2009 og det koster kun 9.500 kr. for personlige medlemmer af DATS (der betales i flere rater og man kan også prøve at søge Århus kreds om et yderligere tilskud samt Århus kommune, www.aarhuskommune.dk, søg på lederuddannelse).

Man kan læse mere om teateruddannelsen og hvad de enkelte moduler rummer på www.dats.dk

KH. JULIE
DATS