fredag den 24. april 2009

Parasit af Porcelænsdukken

Ta ind og se Porcelænsdukkens forestilling "Parasit", som spiller i denne uge på Katapult, Århus. Denne gruppe lavede en fantastisk afslutningsforestilling til QuongaFest, og da de synes at Århus er så hyggelig en by har de valgt at blive en uge længere.

Ons. d. 22/4 Kl. 20:00 Katapult
Tors. d. 23/4 Kl. 20:00 Katapult
Fre. d. 24/4 Kl. 20:00 Katapult
Lør. d. 25/4 Kl. 16:30 Katapult

Billetbestilling på tlf: 40845409 eller på denne hjemmeside.


Lidt om forestillingen:
Erik og Verner er gået helt i stå. Deres liv mangler mening og indhold, og det er de godt trætte af. Men der er en udvej.
Gunnar er på vej. Og når Gunnar kommer, bliver alting godt. Gunnar er nemlig lifecoach, og har et godt råd eller to oppe i ærmet.
Men da Gunnar endelig dukker op, er han både livstræt og ugidelig. Han er træt af alle de ”parasitter” der evig og altid gør krav på hans gode råd. De to venner får dog overtalt Gunnar til at give dem et ”lille råd”, og så kommer der ellers skub i det hele. Gunnar liver op, og pludselig bliver Erik og Verner overvældet med ”gode råd”.

Men hvor gode er de gode råd så, når det kommer til stykket? Er det bare Erik og Verner der ikke kan finde ud af det? Og bliver han ikke mere og mere ubehagelig at være i rum med, ham Gunnar? Hvem udnytter hvem? Hvem er de virkelige parasitter?

Parasit er en absurd og sorthumoristisk komedie med fart over feltet!

Don’t miss out!