fredag den 24. april 2009

Sculpture by the Sea søger frivillige

I hele juni måned løber den hidtil største event i Børnekulturhusets historie af stabelen: Sculpture by the Sea - Århus Denmark.

Vi har selvfølgelig brug for frivillige hjælpere. Og der kommer I ind i billedet, så derfor følger her lidt information:

Det hele finder sted mellem Tangkrogen og Ballehage, og midt i en eksamensmåned, men til gengæld med udsigt til bølger, bøgeskov og kunst - for ikke at tale om de børn, der uvægerligt vil rende rundt og deltage i vores aktiviteter! Desuden bliver dette en begivenhed, som det vil være fedt at være del af. Det kan vi mærke allerede nu.

Der er deltagende kunstnere fra især Australien, Japan og Danmark med skulpturer, der er lavet til at skulle udstilles udenfor i det offentlige rum - eller er blevet skabt til lige præcis det sted, hvor de bliver stillet op her i Århus' strandnatur. Vi har kontaktet vores netværk af kunstnere i Århus, som er vante til at arbejde med børn, for at kunne tilbyde workshops til skoleklasser og dagsinstitutioner i forbindelse med udstillingen. Disse workshops foregår i dagtimerne i telte eller barakker ved Tangkrogen og i nærheden af Ballehage. Hver workshop har brug for en hjælper til at klare løbende opgaver med materialer, værktøj og kreativ børneassistance, når kunstneren og den medfølgende lærer/pædagog ikke har flere hænder.

Så derfor vil vi vældig gerne have jer til at melde jer som hjælpere for et par dage - eller gerne mange - mellem d. 6. og 28. juni. Vi har workshops både weekender og hverdage.

Vi kan så tilbyde en god frokost på vagten, skønne kolleger, samt en hyggefest på stranden søndag d. 7. juni kl. 16.00.

I må meget gerne videresende denne mail til venner og bekendte, da vi har brug for mange frivilige hjælpere!

En tilbagemelding inden d. 1. maj vil være skønt - også selv om det bliver med forbehold for eksamens-usikkerheder e.l..
Håber at se jer - det bliver sjovt og helt anderledes!

Nedenfor vil I kunne orientere jer om projektets karakter i den teaser-pdf, der først blev sendt ud til skolerne. Og vores inspirations- og undervisningprogram blev sendt ud i sidste uge og har denne adresse: http://www.boernekulturaarhus.dk/sculpture_by_the_sea.asp

venlig hilsen

astrid

astrid guldhammer
børnekulturkonsulent
børnekulturhuset
brobjergskolen
frederiks allé 20 a, 8000 århus c.
e-mail: asg(a)aarhus.dk

tlf. nr.: 8940 4878 mobil 2920 4434