søndag den 5. april 2009

QuongaFest rejseråb

Kære alle Quonganere og venner!

Man kan godt lige juble lidt over, at der kun er halvanden uge til at QuongaFest 09 sparkes i gang………ih!

Okay. Som åbning til åbningen og en fed, offentlig markering af starten på den soon-to-be-legendary festival, laver vi et ’rejseråb’ som skal bevæge sig hele vejen fra banegården til Katapult og Rosenteatret.

Rejseråbet er egentligt meget simpelt: det går ud på, at vi langs hele gågaden laver en række poster med en lille gruppe mennesker ved hver. På et aftalt tidspunkt starter den første gruppe, som står ved banegården, med at råbe ”QUONGA” så højt at Århus skælver – eller i hvert fald så højt, at næste post hører det. Når folkene ved næste post modtager råbet, sender de det videre til den næste post, som sender det videre igen osv., indtil QUONGA når sikkert i havn i Rosensgade.

Det bliver smukt og voldsomt, og giver forhåbentligt QuongaFesten noget af den opmærksomhed den fortjener.

Så vi opfordrer alle til at joine quongakoret og være med til at creme hele Århus torsdag d. 16. april - vi mødes kl. 18.00 i baggården ved Rosenteatret, varmer op og øver udtale, hvorefter vi går i samlet flok mod banegården og placerer os på de forskellige poster.

Meld tilbage til Sidsel hurtigst muligt, hvis I vil være med til at råbe Århus op: sidselfreja(a)hotmail.com (det er ret vigtigt, for at vi kan organisere det!)

Kærlig hilsen