fredag den 24. april 2009

Frivillige værter/værtinder søges til teaterbiennale

Vi søger engagerede frivillige værter/værtinder til ny international teaterbiennale i Århus

11.-18. juni 2009 løber festivalen ILT09 - Internationalt Levende Teater af stablen for første gang her i Århus. Festivalen arrangeres af Svalegangen, Gruppe 38 og Kulturhus Århus og vil være en tilbagevendende begivenhed – næste gang i 2011, 2013, 2015… Udover de rent kunstneriske målsætninger om teater, dans og performance på højt internationalt niveau, er det vores hensigt at genere ilt og liv til ’smilets by’.
Det vil vi gøre gennem imødekommenhed og åbenhed. Til at generere denne livgivende energi og imødekommenhed fra teatrets verden søger vi nu 15 åbne og teaterinteresserede værter/værtinder, som får til opgave at være festivalens ansigt udadtil på festivalens spillesteder og i byrummet.

Vi vil gerne samarbejde med nogen, der:
- har en udadvendt og positiv tilgang til nye mennesker
- har passeret de første 20 leveår
- tænker kreativt; tør at tage ansvar og har lyst til at engagere sig i kollegaer og publikummer.
- kan påtage sig minimum tre vagter
Det er en fordel, hvis du har interesse for eller ved lidt om scenekunst, men det er ikke et krav.

Du får:
- deltagelse i workshop med freelance-formidler Pernille Helberg Stentoft om festivalinformation, den positive samtale, rollen som vært osv.
- mulighed for at blive en del af et lille eksklusivt netværksfællesskab af frivillige, der vil blive brug for igen i 2011, 2013, 2015…
- fribilletter til festivalens forestillinger
- afslutningsfest
- mulighed for at skabe dig et netværk i den danske scenekunstbranche.

Hvis du er interesseret i at blive en del af dette lille, men kompetente crew til ILT09, så send en kort motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du laver, og hvorfor du synes det kunne være fedt at blive en af festivalens uundværlige værter/værtinder.

Ansøgningen sendes elektronisk til kulturmedarbejder Lone Jensen: lojen(a)aarhus.dk
Yderligere info fås hos Lone på tlf. 8940 4899/5157 5012 eller på www.ilt09.dk

Tidsplan og datoer:
27. april - Ansøgningsfrist
30. april - Samtale med festivalens arrangører
5. maj - De endelige 15 får besked
17. maj - Informations- / inspirationsworkshop med Pernille Helberg Stentoft kl. 11-15. Derudover arrangeres to mindre møder bl.a. med besøg på spillestederne.
10. juni - Kort startmøde kl. 16-18
11.-18. juni - Festivalen kører. Alle får tildelt minimum 3 vagter fordelt på de aktuelle scener (altid sammen med en anden). Der er primært tale om aftenforestillinger, men der vil også være enkelte eftermiddagsforestillinger. Vi forventer, at aftenvagterne løber i tidsrummet 19-22 og eftermiddagsvagterne 15-18.
18. juni - Afslutningsfest for arrangører, kunstnere og frivillige.
Senere - Evaluering