søndag den 5. april 2009

Frontløber-event

Har du en cirkusdronning eller sprechtstallmeister gemt i dig, som gerne vil ud? Vil du være med til at gøre reklame for det cirkus-inspirerede kæmpeprojekt FLirkus, der foruden Quonga involverer en række seje projektgrupper fra byens kulturelle vækstlag? Frontløberne har brug for din hjælp onsdag den 15. april klokken 15.00.

Anledningen er det planlagte FLirkus-pressemøde, der kommer til at foregå enten på Godsbanen eller hos Frontløberne - formentlig det sidstnævnte sted. Vi forestiller os et eventpræget pressemøde med masser af FLirkus-stemning, hvor vi præsenterer et udsnit af det, der kommer til at ske undervejs - bl.a. perleplade-workshop, suppekøkken, DJ og livemusik, gladiatorkamp og speeddating, arrangeret af Under Århus. Alt sammen efter JOIN IN-princippet, der er grundtanken bag hele FLirkus-projektet - vi vil have pressefolkene til at lege med.

I den forbindelse drømmer vi om en FLirkus-dronning og/eller sprechtstallmeister til at præsentere projektet og kaste lidt pallietglans over det hele - i stedet for en 'kedelig' projektkoordinator, der sidder og taler. Og det er måske her, DU kommer ind. Der er tale om en ret fri rolle, som man i høj grad selv kan være med til at udvikle.

Vi har også talt om, at det kunne være sjovt med fiktive pressefolk fra lige så fiktive medier, der blander sig med de rigtige pressefolk og stiller syrede spørgsmål. Og her håber vi også at finde nogle interesserede folk fra Quongas netværk. JOIN IN, vi lover dig en sjov oplevelse ;-)

Såe... hvis du ikke er travlt optaget af QuongaFest og har lyst til at være med, så send hurtigst muligt en mail til kommunikationsmedarbejder Rikke hos Frontløberne: tidemann(a)frontloberne.dk