fredag den 14. august 2009

Frivillige søges til performancefestival

Kære Quongavenner.

Jeg er blevet spurgt om vi måske kunne hjælpe med at finde et par hjælpere til årets Waves festival. Det er en international performancefestival, der finder sted hver andet år i Vordingborg - se evt. mere her: http://www.cantabile2.dk/waves/aktuel.asp

Søges:
EN informationsmedarbejder, der skal sidde i infobod fra d.21-30/8, dvs. hele festivalen. Det skal selvfølgelig deles med andre. Desuden er der fribilletter til forestillinger, og så meget af de seminar og lign. som man kan komme i nærheden af. Desuden krydser vi fingre for et honorar af en slags, men det er ikke til at sige endnu...!

EN assistent til produktionslederen Kasper Egelund: Dvs. hjælp til: Modtagelse af udenlandske kunstnere, udbringning af madkurve, generelt overblik og lign.
Også til hele festivalen.

SEKS teknikere fra torsdag d.20-søndag d.23 - opsætning og nedpilning af forestilling, sammen med seks professionelle teknikere. Her er der højst sandsynlig noget løn at hente. Man behøver ikke være professionel, blot man har noget erfaring inden for feltet!

Jeg håber der er nogle af jer der kan - og jeg kan kun anbefale festivalen, der byder på en masse interessant og mageløst internationalt performanceteater.

Meld tilbage så hurtigt som muligt til Kasper Egelund, der er tilgængelig som følger:

Mobil: 40 34 40 08
Mail: produktion1(a)cantabile2.dk

Mvh. Rasmus