fredag den 14. august 2009

Audition til teateropførelse af Dejan Dukovskis "På den 2. side" i Århus

Teatergruppen LYSANDER søger skuespillere til Dejan Dukovskis ”På Den 2. Side” som skal opføres på Teater Katapult i Århus.

Forestillingen har premiere 13. november og spiller frem til 21. november 2009.

I den forbindelse søges der 1 mandlig skuespiller samt 1 kvindelig skuespiller til at besætte følgende roller:

- Laki

- Lili

Der gøres opmærksom på at de to resterende roller (Lulu og Triki) allerede er besat af henholdsvis Marlene Andersen Brønd og Anuresh Rattan.

Stykkets barske handling (der aldrig bliver geografisk placeret) fokuserer sig omkring 4 karakterer. En krig er netop overstået og disse fire prøver at komme videre med deres liv. Krigens efter-effekt er dog først lige begyndt at indfinde sig, og de er derfor tvunget til at skulle finde tilbage til menneskeligheden inde i dem selv for at komme videre.

Denne forestilling produceres af Teatergruppen LYSANDER. LYSANDER er en gruppe bestående af en skuespiller og en instruktør fra vækstlaget i Århus, der tidligere har haft to produktioner under dette regi på henholdsvis Kaserne Scenen og Teater Katapult.

Der gøres opmærksom på, at der udover instruktør og skuespillere også er en scenograf, en kostumier, en lysdesigner samt grafisk designer tilknyttet forestillingen.

Audition kommer til at foregå lørdag d. 5. september i tidsrummet 12:00 til 18:00 og søndag d. 6. september i tidsrummet 12:00 til 18:00 samt mandag d. 7. september 18:00 – 22:00.

OBS: Du vil få tilsendt en mail hvori du vil få oplyst sted samt hvilken dag og tidspunkt du skal møde op. Man skal altså ikke være der i hele tidsrummet.


Følgende krav stilles til dig:

- du skal være mellem 18 og 35 år

- have en interesse for at spille skuespil

- være indstillet på at arbejde seriøst

Det er ikke et krav at du har scene- eller skuespilerfaring men det er naturligvis altid en fordel.

Er du interesseret så send en e-mail til: teatergruppenlysander(a)gmail.com hvorefter du vil modtage yderligere information samt et ansøgningsskema og den scene du skal fremføre til audition. Du er først tilmeldt audition når du har udfyldt ansøgningsskemaet, og sendt det på mail til os.

ANSØGNINGSFRISTEN ER: TIRSDAG D. 01. SEPTEMBER KL. 23:59

MVH

Instruktør og bestyrelsesformand

Morten K. Roesen