søndag den 7. december 2008

Quonga Styringsgruppeaften

Når du ikke helt ved hvad styringsgruppen er, men gerne vil være med

Vil du være med til at skabe netværk for teatervækstlaget i Århus? Har du lyst til at påvirke den by du bor i? Kan du trække Quonga i en ny retning, en bedre retning, din retning?

Så er det på tide at du tager et sneak-peak ind i Quongas inderste cirkel... Styringsgruppen!

Hvis du har lyst til at være en del af styringsgruppen, eller helt uforpligtende vil høre mere om hvad vi laver, hvorfor vi gør som vi gør og hvorfor du skal være en del af os, så kom og mød de venlige mennesker, der tager beslutningerne i midten af Quonga

onsdag den 10. december klokken 18.30
på Frontløberne, Mejlgade 35b (den bagerste baggård)

Hvis man er ivrig efter at deltage i Quongafeberen, eller måske bare en lille smule nysgerrig efter at høre hvad det hele er for noget, så kig forbi. Der vil være kaffe, the og en god stemning, hvor vi giver os tid til at forklare om Quongas styringsgruppe. Hvis du vil være med vil du ikke blive pålagt en masse kedelige opgaver som du ikke har lyst til. I stedet får du mulighed til at gøre lige præcis det du har lyst til for at forbedre forholdende for vækstlagsteater i Århus.

Denne aften vil også indeholde et helt normalt styringsgruppemøde, så du kan se hvordan det fungerer og hvor vi har fingre vi har med i spillene.

Derfor: Kom og sig hej, stil spørgsmål, få svar, drik te, bliv begejstret og skab fremtiden.