lørdag den 27. december 2008

Kulturadministration i praksis - fra ide til praktisk udførelse

Her på Quongamailen vil vi gerne anbefale jer kurset "Kulturadministration i praksis - fra ide til praktisk udførelse" som bliver afholdt af Kulturhus Århus. Kulturhus Århus skriver om kurset:

Kursusrækken er tænkt som en hjælpende hånd til jer, der har en god idé til et kulturelt projekt, men som ikke ved, hvordan I kommer i gang.

På kurset vil Kasper Egelund fra Nojazz Productions belyse arbejdsgange og procedurer for kulturadministrationen. Der vil blive introduceret en række administrative værktøjer som kan bruges til at opstille budgetter, regnskaber, produktionsplaner m.m. Desuden vil han belyse nogle af de mest almindelige faldgruber i forhold til myndighederne og tilskudsgiverne.
Der tages udgangspunkt i en fiktiv case og eksempler fra det virkelige liv.

Det kan måske lyde lidt tørt, men hvis man vil have overblik over hvordan man får de tørre tal til at passe sig selv mens man laver den kultur man har lyst til at lave, så er det et rigtig godt kursus.

Kurset er den 24., 25. og 26. februar fra 15:00 til 17:30. Det koster 300 kr. at deltage. Se mere om kurset og tilmeldning på Kulturhus Århus' hjemmeside.