tirsdag den 22. september 2009

Teaterworkshops hos Move’n Act efterår 09

Michael Chekhov teknik

Koncentration – Forestillingsevne – Kropsliggørelse

Du har her en enestående mulighed for at få Chekhovs teknikker helt ind på kroppen. Lær at skærpe din modtagelighed over for selv de fineste sindsbevægelser, at styrke din udtryksformåen og at skabe en harmonisk ligevægt mellem tanker, følelser og vilje.

Workshoppen finder sted d. 9.-11. november 2009 og ledes af skuespiller, instruktør og underviser, Anja Behrens, der er uddannet ved Michael Tschechow Studio i Berlin og opvokset i Tyskland. Der undervises på engelsk.

Tilmeldingsfrist d. 18. september.

Physical Comedy

Hvornår er det sjovt? Hvad ler vi af? Og hvorfor?

Komedie er serious business. Kom og lær hemmeligheden bag det store grin.
Workshoppen ligger d. 6.-8. november 2009 og ledes af amerikaneren Michael Fields, der er skuespiller, instruktør og teaterpædagog, samt kunstnerisk leder af Dell’Arte Players Company. Undervisningen foregår på engelsk.

Tilmeldingsfrist d. 16. oktober.

Fra Historie til Scene

Hvordan levendegøres fortællingen i det sceniske rum?

I denne workshop arbejder vi med personliggørelse af karakteren. Workshoppen foregår d. 27.-29. november og henvender sig til skuespillere, som vil stifte bekendtskab med fremgangsmåder i det praktiske teaterarbejde. Kurset ledes af Mikhail Belinsson – skuespiller, instruktør og underviser – og leder af skuespilleruddannelsen GITIS Scandinavia i Århus.

Tilmeldingsfrist d. 16. oktober.

Læs mere om kurserne på www.movenact.dk, hvor du også kan tilmelde dig.
Alle kurser foregår på Brobjergskolens studioscener i Århus.


Vel mødt!

Move’n Act