mandag den 28. september 2009

QuongaBar

Efteråret er over os, og derfor vender QuongaBar tilbage. Kom til QuongaBar på fredag den 2. oktober fra 16:00 til 18:30 i Teater Katapults Cafe og hør HOLGERS BRULLYUPSORKESTER.

Holgers Bryllupsorkester er ligeglad med navnene på deres musikalske stilarter, taktformer og tonearter, bare publikum og musikanter kommer i ordentlig bryllupsstemning. Det giver nogle gevaldige spring imellem forskellige (folke)musiktraditioner og dansetrin, og det er altid med øje for at få det melankolske og festlige til at gå op i en højere enhed.

Medvirkende: Holger, Stefan, Astrid, Martin, Peter, Helga.
Holgers Bryllupsorkester spiller kl. 16:00 og et stykke tid frem, men du er naturligvis velkommen til at blive QuongaBar helt frem til 18:30 og nyde øl, glade mennesker, muligheder for networking, god stemning og måske en øl mere. Her kan du også møde en ægte Quonganer, hvis du er ny i Quonga og gerne vil vide hvad det er for noget. Du kan naturligvis også blive hængene på Teater Katapult og se "Forlad os vor skyld", en københavnsk såkaldt "independent"-gruppes repremiere på deres første forestilling her i provinsen, som spiller den selvsamme aften.

QuongaBar er Quongas fredagsbar, som hver den første fredag i måneden resten af året vil være din egen personlige alternative fredagsbar i midtbyen.