mandag den 28. september 2009

BIG BANG!

Vil du være en del af fremtidens teater – teater 2.0? Hvor idéer er fælles guld og kreativitet noget vi skaber sammen? Hvor vi pakker rundbordsdiskussionerne væk og går på gulvet? Og hvor det ikke længere handler om hvordan, men hvad vi vil!
Vi tror på at idédeling og samarbejde er vejen frem. Tag ikke fejl – mange idéer er blevet til under rødvinssamtaler, men endnu flere er forsvundet i tågerne, fordi ingen fulgte op i praksis.

Teateret er en kollektiv kunstart, og vi ønsker at jeres idéer bliver fulgt op i praksis. Så hvis du har den helt rigtige idé – eller den helt forkerte – så send den, via os, ud i plenum. Ud af de indsendte idéer vælger vi så fælles 5 grundidéer som vi sammen vil bruge en uge af vores liv på. Undervejs vil man få professionel supervising, scenerum, forplejning og indsigt i forskellige arbejdsmetoder.

Det hele kulminerer i en aften med visninger på Entréscenen, hvor deltagere og publikum til sidst vil blive guidet igennem en labyrint af spørgsmål om vækstlagets rolle, forhindringer og fremtid, samtidig med at vi kårer den bedste ide. Vinderen har en spændende præmie i vente!

Big bang er for alle der vil arbejde med scenekunst, så er man musiker, billedkunstner, danser eller noget helt andet, men stadig har lyst til at byde ind med ideer, er man naturligvis inviteret!

Big Bang ligger fra den 14. til den 21. november, og for at deltage er det vigtigt, at man kan være der alle dage, ikke mindst være der til visningen den 21 november.

For at tilmelde sig, skal man sende sit navn, telefonnummer og din ide (kan være en synopsis, en beskrivelse, en scene) til ane(a)quonga.dk

Tilmeldingsfrist den: 23 oktober 2009

Big Bang bliver arrangeret af Entréscenen og Quonga i samarbejde med Katapult, Kulturhus Århus og Danseværket.