onsdag den 11. marts 2009

Nærvær og næsten

Her er endnu en forestilling på Katapult med tilbud til Quonganere:

Der er den nemme løsning, og så er der den anden løsning. Den, der er lidt mere besværlig. Den, der kræver lidt mere af os både i tid, nærvær og tanke. Den løsning, der som oftest efterlader os med en lidt bedre mavefornemmelse, antydningen af et smil og en lidt rankere ryg, når vi går videre – irriterende nok, ik’? Nærvær og næsten er en bims komedie om netop det at være tilstedeværende i nuet som et moralsk og medlevende menneske.

Nærvær og næsten er skabt af Det Kommende Teater, et turnerende teater med hjemstavn i Århus under ledelse af skuespiller og dramatiker Søren Zacho Ruby. Det Kommende Teater står for ambitiøst nyskrevet dansk dramatik, der udspringer af vores samtid og skuer frem mod kommende tider.

Spilledage: 19.-21. Marts & 24.-28. marts – hverdage kl. 20.00 / lørdag kl. 16.30

Normalprisen for forestillingen Nærvær og næsten er kr. 100,- pr. billet – Vores tilbud til jer lyder på en billetpris på kr. 60,- pr. person, hvis I oplyser ved bestillingen, at I er fra Quonga. Billetter skal forhåndsbestilles på tlf.: 86 20 26 99 eller thomas@katapult.dk


Om ‘Nærvær og næsten’

”Patienten er erklæret død. I avisen er sat en dødsannonce, hvor »eventuelle pårørende bedes henvende sig«. Ingen svar.

Lægen, der underskriver dødsattesten, finder et brev fra patienten, adresseret til den »vigtigste person i mit liv«. Men når nu ingen har meldt sig - er det så ikke nemmest at smide lortet væk? Hvad byder samvittigheden? Ville du selv smide brevet væk? Åbne det? Eller måske finde dets rette modtager?

Sådan starter en rejse gennem et levet liv med skeletter i skabet og lig i lasten. En bims komedie om at leve i nuet og være et moralsk og barmhjertigt menneske samtidig.”


Nærvær og næsten er produceret af Det Kommende Teater.

En forestilling af og med: Søren & Eva Maria Zacho Ruby

Foto, Musik og Mix: Anders Ruby

Spilleperiode: 19.-21. & 24.-28. marts – hverdage kl. 20.00 / lørdag kl. 16.30.

Varighed: ca. 70 min.



Thomas D. Kragebæk

Administrationsmedarbejder // Teater Katapult