onsdag den 11. marts 2009

Død og helvede på Katapult med tilbud til Quonganere

Teater Katapults ÅbneScene har taget hul på foråret 2009, og igen i denne sæson er det vores plan at komme med en række attraktive tilbud. Forårsprogrammet i sin helhed kan findes på vores hjemmeside på: http://aabnescene.katapult.dk/arrangementer.asp eller downloades som pdf på:

http://aabnescene.katapult.dk/userfiles/file/S%C3%86SON%202009%20for%C3%A5r.pdf

Vi starter vores tilbudsrække med forestillingen Død og helvede, Søren Kierkegaard-fortolkeren Claus Damgaards 90-minutters show om liv & død, kød & ånd samt sex og sjov i Søren Kierkegaards forfatterskab.

Claus Damgaard har gjort det til sit hverv at udforske og formidle Søren Kierkegaards filosofi på en alternativ måde, ved at bruge scenesproget som medie – både i form af dramapædagogiske forløb og i form af deciderede forestillinger som Død og helvede. Forestillingen Død og helvede er kulminationen af 7 års arbejde og kombinerer på 90 minutter forelæsningens og scenens dramaturgi, i en humoristisk og selvironisk præstation, der efterlader tilskueren beriget med viden og undren.



Om ’Død og helvede’

Kierkegaard-fortolkeren C.F. Damgaard underholder publikum med udvalgte tekster af Søren Kierkegaard – alle tiders modsigelsens mester. Han gør det klart, hvordan Søren Kierkegaards forfatterskab kan berige dig og bruges i din dagligdag nu og her i 2009. Men evner han i virkeligheden selv at leve livet forlæns? For undervejs sker der ting og sager, der tvinger ham til selv at træde i karakter og rent faktisk gøre det, han står og taler om!

Normalprisen for forestillingen Død og helvede er kr. 100,- pr. billet – Vores tilbud til jer lyder på en billetpris på kr. 60,- pr. person, hvis I oplyser ved bestillingen, at I er fra Quonga. Billetter skal forhåndsbestilles på tlf.: 86 20 26 99 eller thomas@katapult.dk



DØD & HELVEDE er produceret af ENTEN-ELLER.

Iscenesættelse: Lars Kaaber Manuskript: Claus Damgaard frit bundet af Søren Kierkegaards forfatterskab Medvirkende: Claus Damgaard, Anastasia Wanderbee, DJ Turkman Souljah.

Koreograf: Camilla Stage Komponist: DJ Turkman Souljah

Spilleperiode: 5. marts + 11.-14. marts – hverdage kl. 20.00 / lørdag kl. 16.30.

Varighed: 90 min. + pause





Thomas D. Kragebæk

Administrationsmedarbejder // Teater Katapult