onsdag den 5. november 2008

Dramaet "Veninder" mangler instruktør

Instruktør søges
til det (næsten) færdigskrevne stykke "Veninder" af Ditte Svane

En komedie om veninder, venner og kærester.
Hvor langt vil man gå bag ryggen på sine veninder? Og hvad skal der til, før man skider på venskabet og går efter det, man vil have? For hvad gør man, hvis man er forelsket i sin bedste vens kæreste? Eller sin kærestes bedste ven?

"Veninder" handler om de tre veninder Malene, Anja og Maria, og deres forskellige relationer til de tre venner Johan, Michael og Torp.
Johan og Malene er kærester, men da de går fra hinanden, involveres de seks venner mere i hinanden, end godt er. For Michael er vild med Anja, som er forelsket i Johan, som har et godt øje til Maria. Og Torp er vild med Malene, som ikke kan finde ud af, hvad hun vil.

Stykket er forsøgt skrevet i en dagligdags tone og lægger op til en naturalistisk spillestil.
Det er et letfordøjeligt stykke uden tung tematik. Forhåbningen er dog, at det ud over at være underholdende også virker en smule satirisk og er rammende i forhold til typer og situationer.

Der er mulighed for forhandling i forhold til tilskrivning/udeladelse.
I forbindelse med en eventuel opsætning vil det kun være en bonus, hvis teksten udvikler sig alt efter instruktørens indfald og luner. Som dramatiker vil jeg ikke blande mig i opsætning og instruktion, men kan fungere som sparringspartner i forhold til tekst og fortolkning.

Manuskriptet kan tilsendes til gennemlæsning til interesserede.

Bedste hilsner
Ditte Svane

svanepigen@hotmail.com
Tlf: 26 18 46 24