torsdag den 11. februar 2010

VILDSKUD 2010

Så skydes ansøgningsrunden i gang til årets VILDSKUD - festivalen for uafhængigt teater i København!

VILDSKUD finder sted den 18. - 22. august i Huset i Magstræde og vil i lighed med de forrige år præsentere 10-12 forestillinger fra det danske teatermiljøs undergrund.

Har du en historie, du brænder for at fortælle, en performance, du bobler for at skabe? Siden 2003 har VILDSKUD været platformen for det danske uafhængige teaterlandskabs forskelligartede kreativitet. Teater, der er skabt med ildhu og fortællelyst, men med få økonomiske midler. VILDSKUD er festivalen, der vil give undergrundens ambitiøse teatermagere mulighed for at danne netværk og give nye kreative indspark til teater gennem workshops og debatter, både før og under festivalen.

VILDSKUD opfordrer alle interesserede teatergrupper til at søge, så vi kan skabe et bredt og varieret program.

Ansøgning og deltagelse

For at deltage skal I udfylde en ansøgning, som sendes til VILDSKUD via mail på info(a)vildskud.dk. Ansøgningsskemaet er at finde på VILDSKUDs hjemmeside www.vildskud.dk.

Der er ansøgningsfrist mandag den 15. marts kl. 12.

Jeres forestilling skal som udgangspunkt kunne blive spillet på en black box scene (se specifikationer og andet info i ansøgningsskemaet, side 3), men vi modtager dog også gerne ansøgninger til udendørsproduktioner. Kontakt evt. arrangørgruppen for at høre nærmere om mulighederne.

Alle ansøgere vil modtage svar senest d. 1. april på, om de er gået videre til vores showcase, som finder sted i uge 18. Til showcasen skal man præsentere en visning på 10-15 minutter, efterfulgt af en 10 minutters samtale.

Svar om endelig udtagelse udsendes senest den 15. maj.

Da VILDSKUD er en festival, der lægger vægt på at være netværksdannende, forventes det, at alle gruppens deltagere møder op til de infomøder der afholdes i juni og august. Da festivalen arrangeres frivilligt, skal deltagere desuden være indstillet på at bidrage aktivt til afviklingen af festivalen i rimeligt omfang.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Mange hilsner

VILDSKUDs Arrangørgruppe