torsdag den 11. februar 2010

Det blev en QuongaFest…

og den søger frivillige

Så sker det igen! Vi slår for tredje gang dørene op til
QuongaFest 2010 torsdag d. 29. april til søndag d. 2. maj
– denne gang som den største festival for vækstlagsteater udenfor København!

…MEN inden vi går helt i gang har vi brug for mindst lige så mange sprudlende, søde, sjove, engagerede og opfindsomme frivillige som stillede op sidste år. QuongaFest giver dig muligheden for, at møde andre unge kunstnere. Dette er jeres forum til at udveksle erfaringer og inspirere hinanden. Samtidig er festivalen med til at promovere det danske vækstlagsteater.

Har du lyst til komme ind og se de 14 forestillinger og nyde musik, billedkunst, dans og selvfølgelig mad og drikke på dine vagter, alt sammen helt GRATIS!! Så tag din mor, din søster, din veninde, din vicevært eller bare dig selv under armen og meld dig/jer som frivillig og nyd forårets fire prægtigste dage, iført din splintre lækre medhjælper t-shirt, i selskab med Quongafolket!

Husk at du ikke behøver vente til april med at blive frivillig. Vi har allerede nu brug for kvikke hoveder, der har fede idéer til oppyntning, caféens udformning, events under festivalen eller som bare har lyst til at hjælpe os med at gå rundt med sponsormapper, dele postkort ud, sætte plakater op og meget mere.

Skriv til: marion(a)quonga.dk

Vi glæder os til endnu et festfyrværkeri af kulturelle input!!