onsdag den 3. juni 2009

Castingopslag til En røverhistorie

Potemkin Film Århus søger mandlige skuespillere til vittig kortfilm!

Filmens synopsis: Lars, en mand midt i tredverne har mistet alt. Da han blev fyret på sit job forlod konen ham ubarmhjertigt derefter. Derfor sidder han en sommerdag i sin bil med en slange fra udstødningsrøret til ind i bilen klar til at begå selvmord et sted langt væk fra alting, da bilen pludselig bliver stormet af to bankrøvere på flugt. De står i vejen for Lars' selvmordsplan og Lars står i vejen for deres flugt. Det bliver et spil om, hvem der får deres plan gennemført før politiet kommer og brutalt afslutter dramaet.

Skæve og sjove dialoger mellem bankrøverne og Lars ligger bunden for en film om tilfældighedernes spil, når vidt forskellige mennesker tilfældigt mødes og deler skæbne.
Filmens karakterer består af Lars, bankrøver 1, bankrøver 2 og politimanden.
Vi søger mandlige skuespillere 20-40 år til casting til de fire karakterer. Der afholdes casting torsdag den 4. og fredag den 5. juni i Potemkin Films lokaler Ryesgade 7, 2. sal, 8000 Århus.

Kontakt en af os på telefon eller mail og vi vil finde en castingtid til jer. Castingen er helt uforpligtende og afslappet, hvor vi vil prøve jer af i de forskellige roller.
Optagedage er fredag den 12.(kun aften), lørdag den13. og søndag den14. juni

Kontakt:
Instruktør Nick Pihlkjær – mobil: 28868230 email: hafn89(a)gmail.com
Instruktørassistent Karen Kristensen - mobil: 61653960 email: karenkristensen1985(a)hotmail.com

Vi er en gruppe unge filmtalenter på Potemkin Film daghøjskole, der brænder for at lave film.

MVH Karen Kristensen og Nick Pihlkjær