søndag den 10. maj 2009

Kulturnatten holder projektdating

Er du interesseret i at deltage aktivt med projekter i dette års Kulturnat i Århus?

Kulturnat Århus inviterer alle kulturinstitutioner, kunstnere, virksomheder, organisationer m.v. fra Århus og omegn, til Projektdatingmøde:

Tid: tirsdag d. 12. maj kl. 16.00 – 18.00
Sted: Pakhuset, Studenterhus Århus, Nordhavnsgade 1, 8000 Århus C

KulturNat Århus, der i år afvikles d. 9. oktober, har valgt tema. Temaet er ”Spor i Natten – stjerneskud og himmelflugt”.

Århus vrimler med stjerneskud og himmelflygtige tanker og idéer, der kan sætte spor i fremtidens kulturby. I 2009 sættes kulturens mange vinkler og synspunkter derfor på skinner i en omfattende kulturel nat med traditionel, utraditionel og moderne kunst, musik, performance, installationskunst, events, teater og andre skæve, elegante og sjove arrangementer, der skal sætte spor i folks bevidsthed.

KulturNat Århus er en medlemsorganisation stiftet af små og store kulturelle organisationer i Århus. Kulturnatten er etableret for at synliggøre og udbrede den brede kulturelle Århusianske scene. Ikke blot de store og kendte kunstneriske institutioner, men i lige så høj grad de små, skæve og ukendte. Det er det sted, hvor skjulte talenter, fortrolige foreninger og usynlige organisationer kan få lov at vise, hvem de er. Og det er her, man kan eksperimentere med uprøvede idéer på tværs af faggrænser.

Mvh.
Annette Damgaard
Projektleder
KulturNat Århus
60641816