søndag den 7. september 2008

Terror-kabaret-performance

Kære alle quonganere!

Jeg skriver til jer, fordi jeg har brug for en skuespillerinde samt en forestillingsleder. Stykket har premiere torsdag d. 30 okt. og spiller frem til lørdag d. 1. nov. Prøveperioden foregår 1-2 gange om ugen i september, mens en optrapning forventes i oktober.

Manuskriptet er skrevet af undertegnede som også selv vil stå for instruktionen af dette stykke, der bedst kan betegnes som en terror-kabaret-performance.
Samtlige replikker stammer fra citater af Osama bin Laden og andre Al Qaeda-relaterede, og tager den fundamentalistiske tankegang op på en skæv og humoristisk måde - det skal i samme sætning understreges, at det IKKE er en kritik af muslimsk kultur og tradition, men et opgør med fundamantalismen. Desuden skal det også understreges, at Dansk Folkeparti intet har med dette projekt at gøre - og at undertegnede ligger til venstre for midten...
Stykket skal opføres i Badeanstalten Spaniens 3. sal, som pt. ligger tom. Disse lokaler har et råt look, hvilket passer perfekt til forestillingen.

Forestillingslederens opgave vil være at holde styr på det praktiske såsom kontakt med grafikeren og andre involverede, indkøb af rekvisitter samt et godt overblik.
Interesserede skuespillerinder er velkomne til at kontakte mig for en gennemlæsning af manuskriptet, samt diskussion af rollen.

Mvh
Jesper Bonde Hansen
tlf. 21 26 56 51