mandag den 22. september 2008

Rabat på genopsætningen af Håndbog i Engangsknald

Teaterkollektivet HoiT og Teater Katapult præsenterer



Forestillingen Håndbog i engangsknald er et absurd intimdrama, der ikke er for sarte sjæle. Stykket tiltrak opmærksomhed, da det tidligere på året blev opført under Quonga-festivalen. Nu genopsættes en bearbejdet udgave af stykket i et samarbejde med Teater Katapult – for dem, der tør…

Vi har på Teater Katapult besluttet os for at tilbyde Quonga'er en favorabel pris på forestillingen. Hvor normalprisen er 80/60 kr. (for henholdsvis normalbilletter og billetter til studerende, unge u. 26 år og pensionister), tilbyder vi forestillingen til jer til 60/50 kr. I skal blot sige, at I kommer fra Quonga, når I ringer og bestiller billetter. Forestillingen spiller fra d. 18.-20. og 23.-27. september kl. 20.00 i hverdagene og kl. 16.30 om lørdagen.

Om 'Håndbog i engangsknald'

"En fyr… en pige… et knald… og hvad så? Håndbog i engangsknald er et absurd intimdrama. Med tragikomiske undertoner afdækker forestillingen sex som surrogat for kærlighed samt et middel til magt, anerkendelse og identitet – en rus, der lader os glemme vores selvhad for en kort tid.
I forestillingen sætter Teaterkollektivet HoiT sig selv og mennesker, de kender, i forhold til et medieskabt syn på sex. Skuespillets karakterer afspejler med deres håbløse søgen efter intimitet en kynisk tilgang til menneskeligt samvær. Vi lader os fange ind af drømmen om god sex, men når vi hader os selv bagefter engangsknaldet, hvorfor gør vi det så igen og igen?"