søndag den 17. februar 2008

Infomøde om Quongafest - festival for uafhængigt teater

Quongafest – festival for uafhængigt teater er en ny festival for teatervækstlaget i Århus. Festivalen afholdes første gang fra tirsdag den 6. til lørdag den 10. maj med base på Teater Katapult.

Derfor mangler vi

- forestillinger, som kan spille til Quongafest (se mere her)

- indslag fra andre kreative vækstlag i Århus: musik, dans, kunst, poesi, film...

- frivillige som vil hjælpe til med at arrangere og afvikle Quongafest

Hvis du gerne vil vide mere om Quongafest, eller ønsker at deltage med en forestilling, et andet kreativt indslag eller som frivillig, så holder vi infomøde

onsdag den 27. februar kl 20:00

på Teater Katapult, Rosensgade 11, Århus C.

Kom til mødet. Stil spørgsmål. Bliv klogere. Se et par kreative indslag. Drik øl. Skab netværk. Hjælp til med at få en festival for vækstlaget op at stå i Århus.


Hvad er Quonga?

Quonga er et netværk af unge teaterinteresserede, som arbejder for at skabe grobund for teatervækstlaget i Århus, og for at gøre vækstlaget mere synligt for sig selv og omverdenen. Ud over teaterfestivalen i maj arbejder Quonga også for at få et fælles samlingssted for teatervækstlaget i Århus. Hvis du vil skrives på Quongas mailingliste og modtage informationer om nye vækstlagsforestillinger, forestillinger der mangler skuespillere / instruktører / teknikere / produktionsfolk / musikere, teaterworkshops og Quongas arbejde, så kan du skrive til lundnielsen (snabel-a) gmail.com. Læs mere på om Quonga på www.quonga.blogspot.com.