lørdag den 7. juni 2008

Sweet City Vibes

Til Teater-godtfolk og alle kreative sjæle i Århus og omegn:

Fredag d. 13 juni krydser vi fingre og svinger dørene op for endnu en fejring af det søde liv: Sweet City Vibes, en fejring af de små og store guld- og sølvkorn der findes rundt omkring byens afkroge. Vi vil forene forskellige kunst- og udtryksformer på tværs af genrer, lave nogle utraditionelle blandinger og få nye frø på scenen. Derudover er ideen i høj grad at opbløde grænserne mellem publikum og performer, ved live-maling, talerstol, workshops og masser af legetøj at gribe fat i. Vi starter tidligt på eftermiddagen med børn, historiefortælling, workshops, gøgl, musik, ansigtsmaling mm. Vi håber også at stable et lille show på benene med teater, gadeteater, gøgl og cirkus. Senere åbner vi en biograf med kortfilm, hvorefter scenen bliver elektronisk med vj. Puderummet er en form for varieté for poeter, sangskrivere og alt hvad der kan støves op af freaky shows præsenteret i henslængt vandpibestemning. I live-rummet tegner det på balkan, latin og tango - det hele er stadig under opsejling...
Derfor: Hvis nogle derude har lyst til - eller kender nogle der lyster - at springe på med en lille perfomance, klovnerier, maskespil, mimespil, historiefortælling, dukketeater, tryllekunst, noget interaktivt rollespil - eller bare joine med nogle løjerlige karakterer eller noget andet - ville det være ganske fantastisk!

Det foregår på Trøjborg Beboerhus, tordenskjoldsgade 31 - og tøv ikke med hvilke som helst spørgsmål eller ideer - spred det glædelige budskab!

Med håb om gensyn og god vind....

Sweet City Vibes
www.myspace.com/sweetcityincident
sweetcityincident@gmail.com

evt Freja : 60 64 68 61, frejask (a) hotmail.com

Spids det lækkersultne øre og følg den lille kanin...