søndag den 29. juni 2008

Quongafest 2009

Kære Quonganere

Quongafest 2008 blev en langt større succes end vi havde turdet regne med. For at være i lidt bedre tid går vi allerede i gang med at arrangere Quongafest 2009 i august. Vil du være med til at gøre den nye Quongafest endnu bedre end den gamle? Vi holder opstartsmøde for den nye arrangørgruppe

søndag den 10. august kl. 19:00
hos Frontløberne, Mejlgade 35 B, 1. sal (den bagerste baggård), Århus.

Alle der har interesse i at være med til at arrangere festivallen er velkomne. Hvis du har interesse for PR, økonomi, teater, overblik, samarbejde, musik, IT, fundraising, kultur, kommunikation, grafik, events, journalistik eller happenings, så har du nu muligheden for at sætte dit fingeraftryk på et stykke nystartet kulturhistorie.

Hvis du gerne vil være med i arrangørgruppen for Quongafest 2009, så skriv en mail til ulrik (a) quonga.dk om dig selv og hvor du evt. gerne vil passe ind i den nye arrangørgruppe. Alle er velkomne, både til mødet og i arrangørgruppen, men jeg vil gerne lige have et overblik over hvem der kommer og hvor mange vi bliver. Hvis du har spørgsmål kan du også skrive til denne mail, eller komme til mødet og få en snak om hvad man skal, hvornår man skal det, og hvor meget man forpligter sig til, og hvor fantastisk det bliver.

Hvis du ikke kan komme til mødet, men gerne vil være med til at arrangere alligevel, så skriv endelig til mig, så kan du komme med til det næste møde. Der er altid plads til en til.

Quonga er et netværk af unge teaterinteresserede, der arbejder for bedre muligheder for det århusianske teatervækstlag, og for at gøre dette vækstlag synligt for sig selv og omverdenen. Se mere på www.quonga.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Quongahilsener fra
Ulrik