mandag den 25. januar 2010

:DANISH+

Kære alle jer gode quonga-folk,

Her er en oplagt mulighed for at fortsætte med at se godt teater i dagene efter jeres egen Quonga-festival.

De bedste hilsner fra Stine Kamstrup Knudsen
Projektleder på :DANISH+



Bliv frivillig hjælper på :DANISH+ 2010

- og oplev det bedste af dansk scenekunst for børn og unge

Vi har brug for dig...
Har du mod på et par dage i selskab med Danmarks bedste børne- og ungdomsteatre? Så har du chancen nu! Vi har primært brug for dig og din hjælp i dagene fra søndag d. 2. maj til onsdag d. 5. maj 2010. Desuden får vi brug for en hjælpende hånd med diverse praktiske opgaver i ugen op til :DANISH+.

Hvad er :DANISH+
:DANISH+ er en showcase, der præsenterer det bedste af professionel dansk scenekunst for børn og unge. I de første dage af maj kommer udenlandske interessenter til Århus for at se, opleve og opkøbe danske forestillinger til festivaler, teatre og kulturhuse verden over. Showcasen er målrettet de internationale gæster, og forestillingerne spiller derfor primært på engelsk. De ca. 15 udvalgte forestillinger spiller på forskellige spillesteder i hjertet af Århus: Musikhuset, Svalegangen, Archauz, Teatret Gruppe 38 og Teater Refleksions nye scene. :DANISH+ organiseres af Teatret Gruppe 38. Læs mere om :DANISH+ på www.danishplus.dk.

Dine opgaver som frivillig
De fleste frivillige kommer til at hjælpe de inviterede teatre med at bære scenografi ind og ud. Derfor skal du selvfølgelig være i stand til at bære. Enkelte frivillige vil blive tilknyttet et forplejnings-team, der står for at pakke og bringe snacks og mad ud til teatrene på de forskellige scener. Det er vigtigt, at du kan være til stede og hjælpe mindst 2 af de 4 dage.

Hvad får du ud af at være frivillig?
Under showcasen bliver der rig mulighed for at se nogle af de bedste danske forestillinger for børn og unge – og du inviteres til den officielle åbning søndag aften, hvor både teatre og internationale gæster deltager.

Vil du være med?
Hvis du vil være med på :DANISH+ 2010 – eller høre mere om at være frivillig - skal du kontakte:

Projektmedarbejder Marianne Greve Iversen
Tlf.: 8613 5311
E-mail: frivillig(a)danishplus.dk

Vi glæder os til at høre fra dig…